Betaalmethodes

Veilig, en vertrouwd betalen is voor u als consument op het internet van groot belang, TheGameFreak.nlbiedt u diverse veilige betaalmethodes aan.

Via AfterPay (digitale acceptgiro)
AfterPay voert voor TheGameFreak.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij TheGameFreak.nl betalen met een digitale acceptgiro vanaf een bedrag € 25,00 tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Voor deze betaalmethode rekenen we per order ongeacht het totaalbedrag € 0,90.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Via iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. Hiervoor gebruiken wij een tussenpersoon Sisow, welke is goedgekeurd door DNB (gecertificeerd CPSP). U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Via PayPal
Bij deze betaalmethode kunt via uw Paypal account meteen de betaling in orde maken. U komt via de beveiligde omgeving op uw eigen Paypal account, hier staat het betaalverzoek al aangemaakt klaar. Let op er worden op het totaalbedrag kosten in rekening gebracht van 3,5% (Dit dekt voor een deel de kosten voor ons)

Via Bancaire overdracht betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag overmaakt op onze bankrekening (34.48.34.050 t.n.v. IJscafé Vicini BV hodn TheGameFreak.nl). Dit kan bijvoorbeeld via internetbankieren of via een overschrijving. Houd wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken uw naam en het ordernummer uit de orderbevestiging.

Voor betaling vanuit het buitenland:

Rabobank: 344834050

BIC: RABONL2U

IBAN: NL72RABO0344834050

Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt van ons wel een herinneringsmail.

Via cadeaubonnen

Lees zorgvuldig de e-mail door waarin uw cadeauboncode of couponcode is vermeld en zorg ervoor dat u aan de voorwaarden voor inwisseling voldoet. U kunt de cadeaubon inwisselen door de cadeaubon code in te vullen bij uw bestelling in de winkelwagen.

Klik hier om onze Cadeaubonvoorwaarden.

Veilig betalen met MultiSafepay.
Om de veiligheid van betalen te waarborgen gebruikt TheGameFreak.nl het betaalplatform MultiSafepay dat beveiligd is met SSL-normen. SSL is op dit moment het veiligste en meest gebruikte encryptieprotocol op internet.

Dit betekent dat de gegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept.

Het veilig aanbieden en afhandelen van uw transacties gebeurt bij ons uitsluitend onder strikte veiligheidseisen. Dagelijks wordt het MultiSafepay netwerk gescand op diverse veiligheidsrisico’s door middel van McAfee SECURE.

Alle MultiSafepay creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma.

Bovendien staat MultiSafepay onder toezicht van De Nederlandse Bank.