Betaalmethodes

Veilig, en vertrouwd betalen is voor u als consument op het internet van groot belang, TheGameFreak.nlbiedt u diverse veilige betaalmethodes aan.

  • Vooruitbetalen

Nadat u uw bestelling op de website van The Game Freak heeft geplaatst ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat het ordernummer van uw bestelling. Als u heeft gekozen voor betaling via een bankoverschrijving dan kunt u het factuurbedrag overmaken op ons rekeningnummer bij de ABN AMRO Bank: IBAN:NL46 ABNA 0445 4184 94 ten name van De Rode Pion. Vergeet niet uw factuurnummer en naam te vermelden bij uw betaling. Houd wel rekening met een overboektijd van 1 tot 3 dagen. Indien de betaling niet binnen 14 dagen door u is voldaan zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. U ontvangt van ons een herinneringsmail.

  • Rembours (alleen mogelijk binnen Nederland)

U betaalt rechtstreeks aan de PostNL medewerker op het moment dat u het pakket ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag contant en precies gepast in huis heeft wanneer de PostNL medewerker langs komt. Treft de PostNL medewerker u na twee pogingen niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan ontvangt u een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op het postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog 21 dagen op het postkantoor liggen. Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij €9,- in rekening (+ de normale verzendkosten)

  • iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voor betaling vanuit het buitenland:

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL46 ABNA 0445 4184 94

Indien de betaling binnen 14 dagen niet is bijgeschreven beschouwen wij de bestelling als geannuleerd, u ontvangt van ons wel een herinneringsmail.