De Weerwolven van Wakkerdam

SKU
999043
Op voorraad
€ 9,50

Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten?

Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals. De spelleider geeft 's nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

Meer informatie
Merken 999 Games
Productsoort Bordspel
Spelgenre Bluffen, Deductie, Horror, Mystery, Partyspel
Spelmechanisme Speler eliminatie, Stemmen
Speelbaar vanaf 10+
Aantal spelers 5-18
Taal Nederlands
Speelduur 30-45 minuten
Uitgiftejaar 2001
EAN-code 8717249190233
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Weerwolven van Wakkerdam
Uw waardering