Dierenmanieren op reis

SKU
89
Op voorraad
Speciale prijs € 8,80 Normale prijs € 29,00

Omschrijving
Dierenmanieren is op de populaire televisieserie "Dierenmanieren op reis" gebaseerd en combineert op een speelse manier DVD's en bordspellen met elkaar. De spelers moeten vragen, die ze via DVD krijgen, beantwoorden. Na elk goed antwoord kan de speler stoppen en zijn punten inwisselen, maar hij mag er ook voor kiezen om door te spelen voor moeilijkere vragen en daarmee meer punten. Hoe meer punten een speler haalt, des te meer puzzelstukjes hij ontvangt. Wie als eerste zijn puzzel compleet heeft, wint het spel.

De prachtige natuurbeelden op de achtergrond genereren een enorme sfeerverhoging en maken dit spel een lust voor het oog. Dierenmanieren kan op verschillende moeilijkheidsniveaus gespeeld worden en is daardoor al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het spel biedt veel speelplezier door de goede en onderhoudende kwaliteit van het beeldmateriaal en de grote variatie aan vragen.

Door een samenwerking met Tros Kompas, Wereld Natuur Fonds en Martin Gaus is dit prachtige spel tot stand gekomen. En met de spectaculaire DVD-beelden merk je dat een educatief spel ook heel leuk kan zijn.


Meer informatie
Speelbaar vanaf 4+
Aantal spelers n.v.t.
Spelregels NL
Speelduur n.v.t.
Spel jaar 2009
Productsoort n.v.t.
Speltype n.v.t.
Taal n.v.t.
Spelgenre n.v.t.
Spelers 2, 3, 4, 5, 6
Uitgiftejaar n.v.t.
Spelduur € 30,00
EAN-code n.v.t.
Game Type n.v.t.
EAN code 8717249193234
Manufacturer 999 Games
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dierenmanieren op reis
Uw waardering