Fantasy Realms (Pre-order 07-2018)

16,50

999 op voorraad

Beschrijving

Als heerser is het aan jou om het machtigste rijk ter wereld te bouwen! Kies je ervoor om militaire tactieken te volgen en alles op je pad weg te vegen met een enorm leger? Ga je je richten op tovenarij en een ontoegankelijk eiland besturen dat wordt omringd door ondoordringbare vlammen? De keuze is aan jou, geen twee rijken zullen ooit hetzelfde zijn in Fantasy Realms.

Een combo-licious kaartspel. Fantasy Realms kost seconden om te leren: teken een kaart, gooi een kaart weg. Hoewel u in dit geval kunt tekenen van het dek of het afleg gebied! Maak de beste hand die je kunt maken door de beste combo’s te maken. Het spel eindigt als er 10 kaarten in het afleg gebied zijn. Streef naar de hoogste score.

Componenten: 53 kaarten, scoreblok, regels.

Extra informatie
Merken

Spelsoort

Spelgenre

Spelmechanisme

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Vragen, Verzenden en Bestellen

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!