Sagrada

39,95

Uitverkocht

Beschrijving

Ontwerp dobbelstenen en gebruik de hulpmiddelen van de Sagrada om zorgvuldig je meesterwerk in gebrandschilderd glas te maken.

In meer detail bouwt elke speler een glas-in-loodraam uit door een raster met dobbelstenen op zijn spelersbord te bouwen. Elk bord heeft een aantal beperkingen aan de kleur of tint (waarde) van de dobbelsteen die daar kan worden geplaatst. Dobbelstenen met dezelfde kleur of kleur mogen nooit naast elkaar worden geplaatst. Dobbelstenen worden opgesteld in de volgorde van de spelers, waarbij de startspeler elke ronde ronddraait en terugkeert nadat de laatste speler twee dobbelstenen heeft getrokken. Scoren is variabel per spel op basis van het bereiken van verschillende patronen en variĆ«teiten van plaatsing … evenals bonuspunten voor donkere tinten van een bepaalde verborgen doelkleur.

Extra informatie
Merken

Spelsoort

Spelgenre

,

Spelmechanisme

, ,

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Ean

Vragen, Verzenden en Bestellen

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!