Back

Scythe: the Rise of Fenris (pre-order 17-08)

44,95

Uitverkocht

SKU: smg017 Categorieƫn: , ,
Beschrijving
  • Campagne (8 spellen): Het verhaal van Scythe gaat verder en eindigt met een acht-episode campagne. Hoewel de campagne verrassingen, ontgrendelingen en permanente elementen bevat, is deze volledig opnieuw instelbaar en opnieuw af te spelen.
  • Modular (11 modules): in plaats van of na de campagne kunnen de nieuwe modules in The Rise of Fenris in verschillende combinaties worden gebruikt om aan de voorkeuren van de speler te voldoen. Deze modules zijn compatibel met alle Scythe-uitbreidingen en bevatten een volledig coƶperatieve module.

Hoewel de exacte aard van de afleveringen en modules een raadsel blijven (de meeste van deze componenten zijn in 5 geheime tuckboxes en op 6 punchboards), bevatten de componenten in deze uitbreiding een gedetailleerde episodische gids, 13 plastic miniaturen, 62 houten tokens, 2 aangepaste dobbelstenen, 25 tegels en 100+ kartonnen tokens.

Extra informatie
Merken

Spelsoort

Spelgenre

, ,

Spelmechanisme

Leeftijd

Aantal Spelers

Taal

Spelduur

Uitgiftejaar

Vragen, Verzenden en Bestellen

Vragen

Heb je vragen of wil je advies? wij zijn van 10.00 tot 17.00 bereikbaar via 0031 6 28 80 72 79 of stuur een email naar [email protected]

Bezorgen

Wij verwerken bestellingen voor 16.00 uur, dezelfde dag nog! Dit wil zeggen voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis! In het weekend verwerken we pakketten tot 15.30 uur, deze worden dan maandag bezorgd. Wij bieden de keuze uit standaard berzorging of aflevering bij jou in de buurt. Ook bieden we extra bezorgopties en de mogelijkheid voor avond levering. Deze vind je tijdens het afrekenen!