Ticket to Ride - Europe [NL]

Waardering:
80% of 100
E-mailadres
SKU
1422
Op voorraad
€ 36,50

Van de rotsige heuvels van Edinburgh tot de zonnige haven van Constantinopel, van de stoffige stegen van Pamplona naar het winderige station van Berlijn. Ticket to Ride Europe neemt je mee in een treinavontuur door de grote steden in het Europa aan het begin van de 20ste eeuw.

Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland? Of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken? Je volgende stap brengt je misschien de status van Europa's grootste treinmagnaat. Dit grafisch knap uitgevoerd bordspel nodigt de spelers uit tot het leggen van spoorverbindingen tussen de grote steden in Europa.

Als spoorwegpionier moet je door middel van kaartencombinaties vergunningen krijgen voor het uitvoeren van verbindingen. Een makkelijk aan te leren spel met diverse onvoorziene plotwendingen zodat de uiteindelijke winnaar tot op het laatst onbekend blijft? Spanning en plezier voor het hele gezin. Inhoud: 1 Landkaart van Europese treinroutes 225 Gekeurde treinwagons 144 Treinwagonkaarten 15 stations 5 houten scorenblokjes Spelregels

Meer informatie
Leeftijd 8+
Aantal spelers n.v.t.
Spelregels NL
Spel jaar 2006
Speelduur n.v.t.
Boardgamegeek n.v.t.
Spelsoort n.v.t.
Speltype n.v.t.
Taal n.v.t.
Spelers 2, 3, 4, 5
Spelgenre n.v.t.
Spelduur € 60,00
Uitgiftejaar n.v.t.
Game Type Familiespellen, Simulatie en Bouwen
EAN code 824968717929
Manufacturer Days of Wonder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ticket to Ride - Europe [NL]
Uw waardering